logo

НИКЕМНЕТ ООД - ИНТЕРНЕТ ПО ОПТИЧНА И ВЪЗДУШНА ЛИНИЯ, КАБЕЛЕН ИНТЕРНЕТ, ВИСОКИ СКОРОСТИ

Допълнителна информация за НикемНет Интернет  

Фирма НИКЕМ НЕТ ООД официално е създадена в началото на 2007 г. като дейността и съществува още от 2004 г. под името НИКЕМ ЛАН, но като клиент на друга фирма. НИКЕМ НЕТ ООД се специализира в разработването и предоставянето на корпоративни и индивидуални интернет решения, в зависимост от конкретните изисквания на всеки клиент.

  НИКЕМ НЕТ е един находчив и бързо развиващ се интернет диставчик. В момента разполага със почти пълно покритие на оторизираните му територии.

  НИКЕМ НЕТ се стреми да поддържа функционалността на мрежата и доставката на Интернет услугите си, на виско ниво.

 

Как работим  Стремим се да разбираме и улесняваме клиентите си. 
Бързо развиващите се технологии в днешно време, влияят върху много аспекти на живота ни и правят още повече организации и хора зависими от глобалната мрежа. Екипът на НИКЕМ НЕТ се грижи денонощно за качественото предоставяне на услугите.

  Стремим се да поддържаме перфектна инфраструктура 
Основното средство, влияещо върху безпроблемното предоставяне на нашите услуги е преносната среда. Всяко от трасетата е проектирано и предвидено за максимални натоварвяния. Остаряващата инфраструктура периодично се подменя с нови и модерни по-високоскоростни решения. Бързо реагираме при аварии и проблеми породени от атмосферните условия.

  Стремим се да контролираме и управляваме 
За да са на ниво нашите услуги и за да задоволяват всички потребности на клиентите ни, сме създали система за мониторинг и управление на трафика и на персонала на фирмата. Чрез него следим и анализираме качеството на всеки сигнал, предотвратяваме възникването на магистрални проблеми и оптимизираме заетостта на персонала, в зависимост от натоварването и потреблението на услуги.

  Стремим се да знаем, да можем и да се учим 
Натрупаният опит, инвестирането в обучение и повишаване на квалификацията на екипа, разработването и поддържането на преносната среда, управлението и анализа на нуждите на нашите клиенти, както и разработването на нови услуги, гарантират актуалността на предлаганите услуги, високото им качество и професионално обслужване за всеки клиент.

  Стремим се да създаваме удобства 
НИКЕМ НЕТ се грижи да улесни максимално клиентите си като изгражда офиси в близост до нашите клиенти за плащане на месечни такси. Фирмата предоставя и възможност за плащане и по банков превод или чрез E-PAY, което допълнително спестява така ценното за всички нас време.

  Стремим се постоянно да разширяваме кръгозора на услугите си 
Освен с основната си дейност като интернет доставчик НИКЕМ НЕТ допълва своя принос за създаване на удобства и конфорт у дома и в офиса, като прелага и допълнителни услуги: Монтаж и поддръжка на цифрова телевизия, а именно НИКЕМ НЕТ е оторизиран дистрибутор на БУЛСАТКОМ. В нашите офиси Вие можете да плащате месечните си такси за БУЛСАТКОМ цифрова телевизия, битови сметки, данъци и такси, глоби, парични преводи, всички видове застраховки към всички компании. В допълнение НИКЕМ НЕТ предлага изработване на УЕБ страници, регистриране на домейн имена, оптимизацция на сайтове и колокиране.
Новини

Цифрова телевизия от Никем Нет

Връщане назад, запис, сърфиране в интернет и други екстри.

1 Септември 2020